Breaking the walls

Nu har han jobbat i ca 3 veckor. I onsdags kom han hem och sa att man frivilligt fick skriva upp sig på en lapp om man kunde/ville jobba annandagpåsk. Han var tveksam.

Vi surrade lite och jag sa ”Satsa nu i början. Du behöver inte jobba varje helg men visar du framfötterna nu så du får vara kvar så behöver du ju inte göra det lika mycket sen. Vi bollade frågan lite, undvek att predika eller läxa upp. Försökte vara saklig och uppmuntrande.

Det fungerade för han jobbade på annandagen. Nu har han tyvärr blivit sjuk men det kan ju ingen hjälpa. Hursomhelst pratade han om hur tidigt han vaknar och ur tidigt han numera går och lägger sig. Ett litet leende som liksom sa ”okej då jag hade fel”.

Men det var fortfarande lite jobbigt att inte kunna spela så mycket som tidigare, säger han och jag vet att han nu vet att livet blir vad vi gör det till. Kanske är han inte riktigt medveten om det än men det finns där i hans undermedvetna…

Han fick anstränga sig för att inte le för mycket då mina brorsbarn var hos oss på påskdagen. Han hatar ju barn, det kommer aldrig att ske säger han trotsigt då jag säger till Lillen att flirta med honom för att han ska smälta. Så ser alla hur han anstränger sig för att inte le.

I´ll be damned if I can´t break down his wall

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: