Men annars är det kaos…

Jag känner som om min hjärna är satt i något vakuum. Magen är definitivt sårig. Känner mig stundtals illamående.

Men annars är det kaos.

Mitt i husförsäljningen drabbades vi av en vattenskada. Den var värre än vi trodde och absolut inte ett öre får vi ut på försäkringen. Huset har varit i kaos i över 1 1/2 månad nu och de relativt nytapetserade väggarna i vardagsrummet hade varit fine om det inte vore för att vi fick riva en del av väggarna i ett hörn. Den nya tapeten har sen utgått ur sortimentet och den finns inte att uppbringa.

Vi hade ju helt klart valt att antingen behålla väggarna putsade.,hade varit riktigt snyggt, eller satt en enfärgad tapet på de två väggarna och därmed behållit den tapet som redan sitter på de övriga väggarna. Men eftersom vi sålt huset till ”Sheldon” så var det såklart inte att tänka på, utan vi får köpa en tapet som de vill ha och tapetsera om hela jävla rummet. STRESSSSSS…

Inga pengar från förra ägarna trots att de nog egentligen borde betala då de anlitat ett skitföretag till att göra balkongen (samma plattskaft som trappen)  Orkar inte kriga liksom…Deras argument är att vi fick köpa det för så lite pengar samt att de förlorade på försäljningen.

Har inget nytt hem så allt, nästan, måste alltså magasineras. Vi har ingen aning om när vi kan tänkas hitta ett hus så då måste vi planera så att vi kan få tag på vissa saker ändå.      T ex vinterkläder. Eftersom att vi bor i sommarstugan finns ingen plats där utan vi måste ha de grejerna långt fram i magasinet. Men mycket bör vi ju ta med till sommarstugan ändå.

Mitt i alltihopa måste vi åka till Minsta och hjälpa henne flytta från studentlägenheten till en vanlig lägenhet, för det kan hennes mamma inte göra (behöva herregud) som vanligt.

Och nu som grädde på moset måste jag avskeda en kille som fullständigt skiter i allt.

Jag vill inte verka otacksam men jävlar vad mitt magsår kommer tillbaka…

Tänk om man kunde gå ner några kilo på kuppen men inte då..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: